Wat heb je te vertellen? Heb je het beste met jezelf voor? Luister je naar je positieve of negatieve praat? Vaak zijn ze allebei aanwezig, maar overstemt de één de ander. Waar wil jij naar luisteren? Je bent het waard om te zijn wie je bent. Zijn alle negatieve praatjes van jezelf of heb je in de loop der jaren een mooie verzameling gemaakt van alles dat tegen je gezegd is? Heb je dat met de positieve dingen ook gedaan? Vaak blijft de negatieve opmerking langer hangen dan een positieve opmerking. Het mooie is, hier kun jij iets aan veranderen! Wat iemand ook over jou zegt, het zegt iets over hen. Dus het enige dat jij hoeft te doen, is te kiezen hoe jij tegen jezelf gaat praten want dat is de enige aanmoediging die jij nodig hebt.
Wat wil jij bereiken? Wat heb jij daarvoor nodig? Je kunt kritiek leveren en jezelf continu afkraken, maar dat gaat jou niet helpen. Omarm jezelf met liefde, spreek tegen jezelf met liefde en vertrouw erop dat jij weet wat je doet en dat alles gebeurt om jou verder te helpen. Als je vind dat je doelen nog niet helder genoeg zijn, dan zul je kansen krijgen om dat te bereiken. Als je nog niet weet wat je wil in  je leven, zul je signalen krijgen om je je passie te laten vinden. Alles wat er gebeurt is een bevestiging om jou te helpen naar een volgend level. Om jou te helpen te herinneren wie je werkelijk bent. Om jou te laten zien welke kracht jij bezit en dat jouw mogelijkheden oneindig zijn. Zo oneindig dat je nog niet eens 1% van de mogelijkheden zou kunnen bedenken. Je bent goddelijk, je bent powerful, je bent limitless. Spring en het vangnet verschijnt.  Er zijn zoveel signalen die jou dit helpen inzien die je nog niet ziet. Open je geest. Omarm alles om je heen. Je weet dat je het bij het juiste eind hebt. Blijf maar gewoon doorlopen, al denk je dat het niet hard genoeg gaat. Leer om objectief te kijken. We vullen vaak al zoveel in dat we niet eens zien wat er werkelijk gebeurt want we hebben alles al aangevuld vanuit oordeel. Leg dat naast je neer en kijk gewoon eens wat er gebeurt. Als alles gewoon is zoals het is zonder dat jij er iets van hoeft te vinden zul je ook andere dingen gaan zien. Alsof je een bril afzet of een sluier afdoet. De wereld ziet er dan toch ineens heel anders uit. En niet alleen de wereld, ook jij zelf. En je verdient het om jezelf door andere ogen te bekijken. Kijk naar jezelf en de wereld alsof je door de ogen van een kind kijkt. Onbevangen en objectief. Stel zoveel mogelijk vragen. Luister naar de antwoorden, ze zullen je verbazen. Geef jezelf de tijd om hiermee aan de slag te gaan. Je doet het namelijk niet fout. Je doet het onwijs goed. Je bent precies op het juiste moment op het juiste pad. Je gaat precies de juiste snelheid, niet te hard en niet te zacht. Jij bent zo geweldig en dat je dat nu mag inzien is nog geweldiger. Jij bent belangrijk. Je bent een kanjer er je bent prachtig. Ik hou van jou!

Heb jij moeite om jouw negatieve zelfpraat om te zetten of wil je laten weten wat jij hebt gedaan om op een andere manier te leren kijken naar situaties? Laat het me weten in de comments of stuur me een bericht.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s