Alles gaat zoals het moet gaan. Er zijn geen problemen, er zijn alleen maar feiten. Sta je open voor wat er is of kijk je naar wat er niet is? De kans bestaat dat je dan je leven lang blijft zoeken naar iets terwijl je het in werkelijkheid al in je bezit hebt.
Koester wat je hebt en je zult een gelukkig leven leiden. Leef vanuit liefde en deel wat je hebt.

Bloei op zoals een bloem en iedereen zal verrukt zijn van de schoonheid van de bloem. Dat is wat het verschil maakt. De bloem heeft niet veel nodig om te bloeien en is niet geïnteresseerd in zijn omgeving. Het is een bloem en hij bloeit. En of er nu 1000 mensen per dag of 1 haar aanschouwen, zij blijft haar schoonheid tonen.
Dat is wat het is.
Wees de bloem in al zijn glorie. De natuur laat ons zien dat je alleen maar hoeft te zijn.

Ook de boom die alles kan doorstaan met zijn wortels stevig in de grond. Een beschutting voor alles dat leeft in het bos zonder er iets voor terug te hoeven. Meegaand met alle weersomstandigheden: Regen, zon, sneeuw, hagel, wind, storm, warmte, kou, Alles kan de boom doorstaan zolang de wortels in de grond gezond zijn.
De boom gaat mee in de seizoenen. Bloeit op in de lente en floreert in de zomer, laat los in de herfst en trekt terug in de winter. En het komt zoals het komt. De boom stelt geen vragen. De boom is gewoon boom. De boom heeft vertrouwen. De boom weet.

Dus wortel jezelf en laat je meevoeren door het leven en laat wie in je licht wil staan meegenieten van de schoonheid en je leven zal zich ontvouwen.

Ik ben dankbaar voor alle lessen die ik mag krijgen waardoor ik steeds meer kan gaan voelen. Door mee te bewegen vind ik steeds meer mijn plek en kom ik stap voor stap dichter bij mezelf waardoor mijn wortels steviger in de grond komen te staan.
Het voelt als thuiskomen, geborgenheid, liefde en gelukzaligheid. En door deze ervaring als mens, kun je pas begrijpen hoe dat voelt. Het maakt je dankbaar, nietig en klein en tegelijkertijd immens groot. Dat klopt ook want je bent het universum in een menselijke gedaante en het universum is oneindig in een oneindig universum van universums.
Er is geen begin en er is geen eind. Er is gewoon. Daarom is leren hoe het is om in het hier en nu te zijn de mooiste ervaring die je kunt hebben want jij bent niet je gedachten. Jij bent niet je lichaam. Jij bent alleen. Door te voelen kun je naar binnen keren. Door je menselijke ervaring weet je hoe het is om goddelijk te zijn. Jij hebt dit pad gekozen van alles wat je kon kiezen dus kies met je hart en ga mee met de stroom. Laat je meegaan en net als de bloem en net als de boom zal je stevig geworteld door het leven gaan. Wees gelukkig en voel de liefde waaruit alles bestaat. Dan kom je bij de kern. De kern niet alleen van jezelf maar de kern van alles. Dan en je één en dat zal je voelen, net als de bloem en de boom.

Advertentie

6 gedachten over “Je hoeft alleen maar te zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s